Di Bruno

... De jaren van Frank Sinatra en Louis Prima herleven...

De liefhebbers van de klassieken zijn bij Di Bruno op het juiste adres.  Niet dat het werk van Hayden, Mozart en Beethoven uit de speakers klinkt, maar wel het klassieke lichte repertoire.  De jaren van Frank Sinatra en Louis Prima herleven. De eigenaar en naamgever van het restaurant zingt af en toe  zachtjes een frase mee uit de Italiaans-Amerikaanse evergreens.

Ook de keuken toont zich bedreven in het klassieke repertoire, dat van het Italiaanse ristorante. Op de kaart staan louter beproefde gerechten als melanzana alla parmigiana, vitello tonnato en ossobuco alla napolitano. Uiteraard ook de befaamde spaghetti alla vongole, een op het oog simpel gerecht, maar wat gaat het dikwijls fout In Nederlandse restaurants. Hier durven we het aan en we worden niet teleurgesteld. Precies goed, net als het kalfsvlees met citroen-tijmsaus. Die is al gauw te droog, maar scaloppina komt sappig op tafel. Bij de bereiding van de inktvis is gevreesde rubbereffect met succes vermeden. Ook de panna cotta is volgens de regelen der kunst gemaakt, stevig ingekookt en rijk van smaak.

Bij Di Bruno beleef je geen culinaire avonturen, maar de ingrediënten zijn goed en de gerechten zijn naar behoren bereid. Bruno betoont zich bovendien een geboren gastheer.

Voor wie nog niet weet welk concert te bezoeken na de maaltijd, op de website van het restaurant staat het hele Concertgebouwprogramma. Di Bruno heeft hart voor de liefhebbers van de klassieken.   
Di Bruno, Willemsparkweg 155,  6623853, www.dibruno.nl

Reacties

Populaire posts